Airconditioning

VM Technics verdubbelt nu de cashback op alle multi-split units, dus je ontvangt tot 700€ cashback bij aankoop van een Daikin warmtepomp

Acties geldig bij aankoop en installatie van 2/3/2020 t.e.m. 30/6/2020 of zolang de voorraad strekt.

WELK SYSTEEM GEBRUIKEN WE?

Traditionele airco’s worden steeds minder gebruikt, omdat je met een warmtepomp zowel kan koelen als verwarmen en omdat de technologie  beter en zuiniger is. De invertechnologie in warmtepompen wordt gebruikt om de binnentemperatuur constant te regelen. In vergelijking met een traditioneel systeem biedt deze technologie meer comfort en vermindert hij uw energiekosten met wel 30%.

De lucht-lucht warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en blaast deze als warme lucht de te verwarmen ruimtes in. Dit systeem is voorzien van een ontdooiingstechniek en werkt doorgaans bij een buitentemperatuur van -15°C. Een lucht-lucht warmtepomp levert afhankelijk van de temperatuur 2 tot 4 keer meer energie dan het apparaat zelf nodig heeft.

In de zomer kan het proces van de lucht-lucht warmtepomp omgedraaid worden en kan de installatie functioneren als airconditioning systeem. De warmte van binnen wordt naar buiten afgevoerd en de koelvloeistof in het circuit stroomt dan in de andere richting. De oorspronkelijke verdamper is nu de condensor die de warmte uit de woning afgeeft aan de buitenlucht. Met een lucht-lucht warmtepomp heb je dus een constante temperatuur in elk seizoen.

TOESTELLEN

Wat zijn de voordelen?

Naast de koelfunctie tijdens de warme zomermaanden bieden onze airco’s ook nog enkele andere voordelen die we graag op een rijtje zetten:

Comfort

Een aangename koelte in huis of op kantoor is geen overbodige luxe. Daardoor voelen we ons beter en presteren we beter.

Gezondheid

De filtersystemen zorgen ervoor dat vervuilende deeltjes en overtollig vocht uit de lucht worden verwijderd voordat deze weer de ruimte wordt ingeblazen. Door te verwarmen (of koelen!) met een warmtepomp is niet alleen de temperatuur comfortabel, maar creëert u ook het hele jaar door een gezond binnenklimaat!

Stil

Vroeger durfden aircotoestellen wel eens luidruchtig te zijn, maar de nieuwe airco’s hebben een zeer stille werking.

Snelle installatie

Dit systeem is gemakkelijk te plaatsen en vergt weinig installatiekosten.

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Een airco-installatie laten installeren door VM Technics houdt in;

  • Advies op maat
  • Perfecte integratie in de woning
  • Professionele ondersteuning
  • Technische nazorg en onderhoud

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je project?